Despre mine

Când am început să scriu, la vârsta de 14 ani, nu am bănuit că, la o distanță de 8 ani în viitor, mă voi prezenta ție, cititorule, plină de speranță și cu emoțiile tipice fiecărui început.

Mă bucur să te cunosc!

Sunt Ana Maria (poți să îmi spui doar Ana), am 22 de ani, tocmai am început Facultatea de Litere și sunt fascinată de povești!

Care povești? Acelea privite în filme, ascultate în muzică, citite în romane sau spuse de prieteni într-o seară de vineri. Acelea care mi-au invadat mintea cu magie și m-au ghidat spre momentul amintit în primul paragraf, în care am început să scriu fără să mă mai opresc vreodată.

La 15 ani am publicat primul meu roman de dragoste și autoanaliză, „Trandafirul eternității”, iar la 17 ani a urmat al doilea, „Chemări de adio”. Am scris lacom, printre teme și adolescență, orice mă apropia de literatură: poezii, piese de teatru, compuneri școlare sau pagini de jurnal.

Au urmat anii de facultate în care, fiind la Drept, timpul alocat scrisului s-a diminuat din cauza ritmului alert al acesteia. Dar, privind în urmă, sunt mândră că nu m-am oprit din a crede în cuvinte. Am semnat scrisori de dragoste, de încurajare, de iertare, am schițat ideile unor viitoare romane și, în urmă cu câteva luni, am scris prima mea recenzie la o carte ca o îmbinare între plăcerea de a citi și de a crea.

Pe scurt, am început să citesc fiindcă am început să scriu și am început să scriu datorită poveștilor.

În afara celor enumerate, îmi construiesc propria mea poveste. Mă plimb prin Craiova, călătoresc în afara ei, dansez de câte ori am ocazia și mănânc dulciuri zilnic. Mă emoționează plimbările de mână, clădirile vechi, cartea „Singur pe lume” și animația „Spirit”. Îmi plac drumurile lungi cu mașina în care nu conduc eu, decorațiunile de Crăciun și surprizele.

Mă entuziasmez foarte repede și nu pierd niciodată ocazia de a sărbători vreun eveniment (am 3 zile de nume), de a petrece timp cu persoanele dragi sau de a trăda vreun gând prin mimică (deși amuzant, uneori chiar nu e plăcut).

Așadar, apreciez cu zâmbete viața, iubesc cu sensibilitate oamenii și trăiesc cu implicare fiecare zi din propria mea poveste, crezând în magie.

P.s.: Pentru a afla mai mult despre ceea ce îmi doresc să transmit prin acest blog și totodată despre structura sa, te rog, cititorule, să acorzi câteva minute secțiunii „Despre blog”.

Sper că ești la fel de încântat de posibilitatea de a ne cunoaște cum sunt și eu!

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
error: Conținutul este protejat !!